Word jij onze energieadviseur?

Wij zoeken EPA-W en EPA-U adviseurs!
Meld je gratis aan
  • Meer klanten
  • Gekwalificeerde leads
  • Zelf de controle
Ep-adviseur geeft advies

Waar Nova Eco voor staat

Nova Eco is sinds het begin van 2020 actief in verduurzaming. Hierbij spelen we in op groene energie en het verduurzamen van woningen. Daarnaast zijn we een jong en dynamisch bedrijf die actief anticipeert op de markt.

Zo zien wij ook een enorme groei in onze aanvragen voor energielabels. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe energieadviseurs die in het bezit zijn van een EPA-W en/of EPA-U diploma. Je kan je hier gratis aanmelden als energieadviseur.

Energielabel met spoed aanvragen

Wie zoeken wij?

Wij zoeken energieadviseurs die op ZZP basis actief zijn en in het bezit zijn van een EPA-W en/of EPA-U diploma. Je vind het prettig om met je eigen agenda te werken. Daarom krijg je bij Nova Eco de volledige vrijheid over het inplannen van afspraken.

Daarnaast ben je als adviseur van Nova eco graag onderdeel van een jong en groeiende onderneming die zich focust op het verduurzamen van de wereld.

Gratis aanmelden
Ep-adviseur bij Nova Eco maakt energielabel op

Wat onze energieadviseurs doen

In deze afwisselende functie werken onze adviseurs zelfstandig aan het opstellen van energielabels voor de bestaande bouw en nieuwbouw projecten. Klanten waar ze voor werken zijn woningcorporaties, commerciële verhuurders en particuliere huisbezitters verspreid door het land.

Onze adviseurs geven door in welke regio ze actief zijn. Op basis van de regio ontvangen onze adviseurs hun unieke aanvragen.

Contactgegevens

Waar je aan moet voldoen

Als energieadviseur ben je in het bezit van een EPA-W en/of EPA-U diploma. Ook heb je een uitstekend ruimtelijk inzicht; Nauwkeurig, zorgvuldig en in staat uniform te werken. Daarnaast heb je ervaring in het lezen en interpreteren van (bouwkundige) tekeningen.

Verder heb je de capaciteiten voor uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in de Nederlandse taal. Bij opnames kom je verzorgd en representatief voor. Tenslotte ben je minimaal in het bezit van rijbewijs B.

Gratis aanmelden
Energielabel verbeteren

Waarom samenwerken met Nova Eco?

Bij Nova Eco staat duurzaamheid centraal. Dat laten we ook graag terugkomen in onze samenwerkingen. Daarom gaan we met onze energieadviseurs voor een langdurige samenwerking. Hierbij staan transparantie, gelijkwaardigheid en resultaat behalen hoog in het vaandel.

Ook heb je het voordeel dat je zelf baas bent over je eigen agenda. Je bepaald namelijk zelf welke aanvragen je accepteert.

Direct gratis aanmelden als energieadviseur

Kan jouw bedrijf meer klanten gebruiken maar vind je het lastig om deze klanten te vinden? Bij Nova eco brengen we jou eenvoudig in contact met klanten waarbij een hoge conversiegraad garant staat. Zo heb jij meer werk & tevreden klanten!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben in het bezit van

Veelgestelde vragen

Over energieadviseurs

Hoe kan ik me aanmelden als energieadviseur bij Nova Eco?

Heel simpel, wij werken met zzp’ers. Ben jij al erkend EPA W adviseur, dan kan je je snel via ons contactformulier aanmelden. Die is vrijblijvend en makkelijk. Op het moment dat jij je aanmeld als energieadviseur krijg je van ons een bericht voor een telefonische kennismaking. Wij hebben genoeg aanmeldingen, dus je kan direct aan de slag.

Wat doet een EPA W energieadviseur?

Een EPA W energieadviseur is een onafhankelijke expert die een labelonderzoek doet op een woning. Na de opname van een energielabel maakt hij/zij een rapport en brengt die uit. Op het moment dat een woning een energielabel is toegekend kan de woning verkocht of verhuurd worden.

Hoe veel aanvragen krijg ik als energieadviseur?

Het ligt aan de regio waarin jij werkt. Geef daarom aan wat jouw werkgebied is dan zorgen wij voor genoeg aanvragen bij jou in de buurt.

Heb ik een energieadviseur nodig voor een energielabel?

Ja, vanaf 2021 heb je een gecertificeerde energieadviseur nodig voor het registreren van een energielabel.

Welke energielabels zijn er?

Je hebt standaard 7 verschillende soorten energielabels. Hieronder vind je welke energielabels toegekend kunnen worden aan woningen of bedrijfspanden.

  • Energielabel A: Label A is het hoogste label wat aan een woning toegekend kan worden.
  • Energielabel B: Label B is het op een na zuinigste label dat toegekend kan worden aan je woning.
  • Energielabel C: Wanneer aan jouw woning label C toegekend is, betekent dit dat jouw woning een redelijk laag energieverbruik heeft.
  • Energielabel D: Wanneer jouw woning label D heeft, verbruikt jouw woning vrij veel energie vergeleken met woningen die een groen label hebben.
  • Energielabel E: Wanneer label E aan jouw woning is toegekend, heeft jouw woning een relatief hoog energieverbruik.
  • Energielabel F: Als jouw woning label F heeft. Zit je bijna onderin de categorie en heeft jouw woning een hoog energieverbruik.
  • Energielabel G: Wanneer jouw woning label G heeft. Zit je onderaan de klasse en leef je het minst energieneutraal.