Word jij onze partner in verduurzaming? Vacatures

Kom in contact met nieuwe klanten
Meld je aan
  • Bereik eenvoudig klanten
  • Gekwalificeerde leads
  • Zelf de controle
De voordelen van spouwmuurisolatie

Vakman bij Nova Eco

Bij Nova Eco zorgen wij ervoor dat jij gekwalificeerde leads ontvangt tegen de juiste prijs. Hierdoor bespaar jij op de marketingkosten en betaal je alleen voor kwalitatieve leads. Goede vakmensen leveren goede kwaliteit, dat is wat wij willen nastreven binnen ons Nova netwerk.

Onze vakmannen maken verduurzamingsprojecten een succes, help jij ons mee naar een duurzame wereld?

Meer klanten in verduurzaming

De afgelopen jaren is de vraag naar het verduurzamen van bedrijven en woningen enorm gestegen. Er zijn veel ondernemingen en organisaties die verduurzamingsprojecten uitvoeren. Hoe komen deze partijen aan hun klanten? Heel simpel, via Nova Eco. Wij zorgen voor aanvragen uit jouw regio. Ben jij een zonnepanelen ondernemer? Of installeer jij warmtepompen of waterontharders? Ben je op zoek naar meer klanten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Nova Eco zorgt er voor dat een klant goed terecht komt bij een verduurzamingsspecialist. Onze vraag wordt steeds groter, dus hebben wij meer vakmensen zoals jij nodig. Meld je nu gratis aan bij Nova Eco en ontvang je eerste klant!

Alle controle in eigen handen

Selecteer zelf het aantal leads, de regio en de diensten.

Gekwalificeerde leads

Ontvang gekwalificeerde leads en haal de deal binnen.

Persoonlijke accountmanager

Omdat jij de enige vakman bent in jouw regio is de concurrentie nihil vergeleken met andere platformen.

Online bedrijfsprofiel

Jouw online visitekaartje. Hier kunnen bezoekers informatie, ervaringen en foto’s van jouw bedrijf vinden.

Snel & makkelijk contact

Kom makkelijk in contact met de potentiële klant. Dit kan via email, telefoon of chat.

Nova Eco brengt jou in contact met nieuwe klanten

Kan jouw bedrijf meer klanten gebruiken maar vind je het lastig om deze klanten te vinden? Bij Nova eco brengen we jou eenvoudig in contact met klanten waarbij een hoge conversiegraad garant staat. Zo heb jij meer werk & tevreden klanten!

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Is aanmelden bij Nova Eco gratis?

Ja! Jij als ondernemer kan jouw bedrijf gratis aanmelden. Jouw bedrijf krijgt een bedrijfsprofiel en er zijn pas kosten wanneer jij een lead krijgt en/of een sale maakt.

Is het een probleem dat ik geen website heb?

Nee. Dat is geen enkel probleem. Van ons krijg je een bedrijfsprofiel waardoor bezoekers alsnog relevante informatie over jouw bedrijf kunnen vinden. Voor de services die wij leveren hoef je alleen maar een email en telefoonnummer te hebben zodat zowel wij van Nova Eco, als de potentiële klant contact met jou op kunnen nemen.

Kan ik mijn beschikbaarheid aangeven?

Ja! Bij ons geef jij zelf aan welke producten/ diensten je aanbiedt, in welke regio je wilt werken en een maximum aan leads. De leadstroom pas jij flexibel aan op jouw sales capaciteit. Zo zorg je dat jij als aannemer altijd de touwtjes in eigen handen hebt.

Op welke manieren kan ik contact opnemen met een potentiële klant?

De klant kan op vele manieren in contact met jou staan. Bij leadgeneratie gaat dat door middel van naam en telefoonnummer. Daarnaast is er op jouw eigen bedrijfsprofiel de mogelijkheid om met de potentiële klant te chatten. Ook staat op jouw bedrijfsprofiel de contactgegevens van jouw zaak, waardoor er ook makkelijk met jouw contact wordt opgenomen. Dit allemaal om te zorgen dat het contact tussen jouw bedrijf en de potentiële klant zo goed mogelijk verloopt.

Waar kan ik een overzicht vinden van de aanvragen?

Wanneer jij ingelogd bent met jouw bedrijf, kom je op het bedrijfsprofiel terecht. Hier kan je alle informatie vinden zoals aanvragen, reviews, facturen en nog veel meer.

Waar kan ik mijn bedrijf aanmelden?

Via ons aanmeldformulier kan jij jouw bedrijf snel en makkelijk aanmelden. Na je aanmelding wordt zo snel mogelijk jouw aanvraag verwerkt. Wij nemen dan per e-mail of telefoon contact met jou op om de laatste punten rondom de aanvraag af te ronden. Wanneer je aanvraag geaccepteerd is, krijg je toegang tot jouw bedrijfspagina. Hier kan jij informatie achterlaten en kunnen reviews worden geplaatst. Zo kan je al vanaf het begin vertrouwen creëren bij de consument.

 

Waarin kan Nova Eco mijn bedrijf ondersteunen?

Wij zorgen ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent: uitstekende producten/diensten leveren. Daar helpen wij natuurlijk graag bij. Naast leadgeneratie krijg je ook een bedrijfsprofiel waardoor je altijd makkelijk te vinden bent. Ook denken we graag met jou mee. Mocht je een vraag hebben, dan staat ons team uiteraard voor jou klaar om je daarbij te helpen. Door samen de kwaliteit omhoog te brengen, staan we voor een hogere afname.

Wanneer komen er kosten bij kijken?

Bij Nova eco kom je als bedrijf niet voor verrassingen te staan. Ook willen we een samenwerking waar we als Nederlandse economie van groeien. Daarom heb je bij ons alleen marketingkosten wanneer jij een extreem warme lead krijgt. Hieronder staan de twee kostenposten:

  • Wanneer jij een extreem warme lead krijgt, betaal je daar een vast bedrag voor. Zo weet jij als bedrijf wat jij per lead kwijt bent. Een erg zuiver en transparant systeem zodat jij het overzicht hebt.

Al bij al is het dus een erg transparant systeem die veel overzicht brengt.