Groene stroom & gas in Hengelo

De beste stroom & gas aanbiedingen
Bereken jouw maandbedrag
  • Groene stroom
  • Groen gas
  • Direct overstappen
Groene stroom en gas bij Nova Eco

Waar wij voor staan

Nova staat voor vernieuwing, en dit laten we maar al te graag zien aan onze klanten. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Daarvoor hebben wij vier pijlers opgezet

1

Scherpe energietarieven

Geen welkomstbonus om jou naar ons toe te lokken, maar gewoon een lage vaste prijs. Bij Nova Eco krijg jij groene energie voor een eerlijke prijs.

2

Groen is ook echt groen

Wij bieden 100% groene stroom van eigen bodem aan. Daarnaast leveren we CO2-gecompenseerd gas. En dat is niet alles, want ook voor het terugleveren van opgewekte energie hebben wij een hoge vergoeding.

3

Persoonlijke service 

Bij Nova eco vinden we persoonlijk contact belangrijk en staan we altijd voor jou klaar. Onze klantenservice is 7 dagen in de week beschikbaar en beantwoorden mailtjes binnen 24 uur.

4

Samen duurzaam

Willen we een verschil maken, dan moeten we dat met zijn allen doen. Daarom maken wij het mogelijk om zonnepanelen te huren, zonder eigen investering. Zo is het voor iedereen mogelijk om te besparen en bij te dragen aan een duurzame wereld.

groene stroom door windmolens

100% groene energie in Hengelo

Bij Nova Eco willen we een bijdragen aan een schonere wereld. Daarom is onze stroom 100% groen opgewekt door Nederlands windmolens. Dat betekent dat er geen CO2-uitstoot en kernafval bij komt kijken. Het gas wat je van ons afneemt is CO2-gecompenseerd, waardoor jij jouw ecologische voetafdruk verkleint. Zo help je niet alleen het milieu maar ook jezelf!

Wil je meer weten over onze groene energie in Hengelo?

Meer over groene stroom
Zonnepanelen met een familie

Bespaar extra door gratis zonnepanelen

Door zonnepanelen te huren in Hengelo, bespaar je direct, zonder investering. Gratis dus, want de besparing op je energierekening is hoger dan de huur van je panelen. Huren betekent ook zorgeloos genieten, want wij regelen het onderhoud en garanderen een optimale werking.

Nova Eco werkt hierin samen met de beste partners, die stuk voor stuk allemaal kwaliteit waarborgen.

Meer over gratis zonnepanelen
Aanvraagformulier energielabel

Krijg inzicht en grip op je verbruik via de app

De energie app geeft jou snel een goed inzicht van je energieverbruik. Daardoor kan je zien hoeveel je verbruikt en waar je mogelijk op kunt besparen. Daarnaast kan je makkelijk gegevens aanpassen wanneer dat nodig is.

Energie aanvragen
Energie bij ondernemers

ZZP’er of MKB? Scherp aanbod voor energie in Hengelo

Wil jij als ondernemer bijdragen aan een duurzame wereld en profiteren van een scherp energietarief?

Bij ons stel je jouw zakelijke energie pakket zelf samen. Je kan hierbij kiezen voor groene stroom, CO2-gecompenseerd gas of beide. En het mooie is, de groene stroom is volledig afkomstig van windmolens op Nederlandse bodem.

Meer informatie over energie bij Nova Eco? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Meer over zakelijke energie
Vriendenvoordeel door energie

Vriendenvoordeel voor energie in Hengelo

Jouw vrienden zijn ook onze vrienden. Daarom zijn ze van harte welkom om gebruik te maken van onze producten en diensten. Meedoen is heel simpel: wanneer jij jouw vriend, vriendin of familielid op de hoogte brengt van onze producten en diensten en klant wordt van Nova Eco, ontvang jij €50,- op je rekening!

Je mag zoveel mensen aanbrengen als je wilt, want zoals we al vaker hebben gezegd: Samen steken we energie in duurzaamheid

Anderen gingen jou voor!

Lees hier wat onze klanten van ons vinden!

Top bedrijf!

Top bedrijf! Ze denken echt met je mee en er word naar je geluisterd. Dat zie je zelden meer, ik ben een tevreden klant.

Matthijs
Fantastische ondersteuning!

Ik heb goede hulp gekregen bij het overstappen van energieleverancier. Toen ik mijn nieuwe contract binnen kreeg, bleek het termijnbedrag niet overeen te komen met wat er op Nova Eco stond. Daarop ben ik door Nova Eco heel goed ondersteund in het krijgen van antwoorden van de nieuwe leverancier. Top gedaan! Bedankt!

Hanna
Top bedrijf, een echte aanrader
Via Nova Eco aan mijn energiecontract gekomen. Snelle afhandeling en goede service leverde mij de beste deal. Top bedrijf!
Leon
Top service
Top service, moest een nieuw energie contract hebben. Was hier binnen 5 minuten geregeld en afgehandeld zonder problemen!
Wieger
Top ervaring!

Erg blij met mijn nieuwe energiecontract, snel en makkelijk geregeld!

Nick
Snelle en goede service
Via nova eco een nieuw energiecontract aangevraagd. Snel en makkelijk gebeurt. Goed afgehandeld en veel bespaard. De aanvraag was binnen 2 minuten geregeld.
John
Super snel geregeld

Super snel geregeld en alles werd fijn gecommuniceerd

Hayo
invloed energielabel hypotheek

Verduurzaming combineren met energie in Hengelo

De meeste mensen denken bij verduurzaming meestal direct aan zonnepanelen. Tuurlijk, zonnepanelen zorgen er voor dat je duurzaam kan leven en jouw woning een hoger energielabel krijgt. Maar er is veel meer om aan te denken bij het verduurzamen van je woning. Naast zonnepanelen op je dak leggen kan je ook je vloer verwarmen, je dak isoleren of een warmtepomp laten installeren.

Wij bieden alle verschillende projecten omtrent woning verduurzaming aan. Wil je meer weten over verduurzaming in Hengelo?

Start met verduurzaming
Energielabel verbeteren

Energielabel bij Nova Eco

Op het moment dat je een woning gaat kopen of je jouw huidige woning gaat huren/verkopen, heb je een energielabel nodig. Wij bieden deze energielabels ook aan in combinatie met energie. Stap jij over van woning kunnen we jouw helpen met een duurzaam energiecontract en tegelijkertijd helpen bij het labelen van je nieuwe woning.

Wil je meer weten over energielabels bij Nova Eco?

Energielabel aanvragen

Vraag nu jouw
energiecontract in Hengelo direct aan

Nova staat voor vernieuwing, en dit laten we maar al te graag zien aan onze klanten. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Daarvoor hebben wij vier pijlers opgezet

Veelgestelde vragen

Alle informatie op één plek!

Is groene stroom duurder dan grijze stroom?

Nee. Wij vinden namelijk niet dat je meer moet betalen voor energie dat bijdraagt aan een betere wereld. Bij Nova eco leveren wij 100% groene stroom afkomstig van Nederlandse windmolens, ongeacht het contract dat je kiest. Gewoon groene stroom voor de scherpste prijs.

Waarom is groene stroom belangrijk?

Bij het opwekken van duurzame energie komt er geen tot weinig CO2 uitstoot vrij. Hierdoor krijg je een schonere lucht en wordt de opwarming van de aarde tegen gegaan. Hierdoor krijgen de volgende generaties de kans om net zoveel van de wereld te kunnen genieten als wij kunnen. Daarnaast wordt al onze groene energie bewust opgewekt met Nederlandse windmolens. Dit zorgt er voor dat er zo min mogelijk energie verloren gaat tijdens het transport.

Wat is groene stroom?

Groene energie is energie die is opgewekt uit duurzame bronnen. Een duurzame energiebron is een bron die nooit opraakt. Bij duurzame energiebronnen kan je denken aan zonne-energie, windenergie en de energie die we opwekken uit waterkracht.

Komt er groene stroom uit mijn stopcontact?

Natuurlijk is de stroom die jij thuis verbruikt niet anders dan de stroom bij je buren. Helaas kan de netbeheerder geen andere stroomkabel naar je woning trekken. Maar doordat jij voor onze duurzame stroom hebt gekozen, draag je wel degelijk bij aan een duurzame toekomst. Want hoe meer mensen kiezen voor duurzame stroom, hoe meer de energieleveranciers verplicht zijn duurzaam opgewekte stroom te leveren en hoe groter uiteindelijk het aandeel duurzaam opgewekte stroom wordt.

Wat als mijn energiecontract afloopt?

Als een energiecontract voor bepaalde tijd afloopt, wordt het automatisch een onzeker contract. Het contract kan worden opgezegd en de maximale opzegtermijn is 30 dagen.

Onzekere contracten met variabele rentetarieven vereisen hogere kosten.

Mag mijn energiecontract stilzwijgend worden verlengd door de Nova Eco?

Stilzwijgende verlengingen zijn toegestaan, maar alleen als het contract voor onbepaalde tijd wordt omgezet in een contract. Onbepaalde contracten hebben geen einddatum en lopen door totdat jij het contract zelf opzegt.

Let op: is jouw reguliere energiecontract omgezet naar een onzeker contract? Wil je dan het contract opzeggen? Dan mogen wij geen annuleringskosten meer in rekening brengen.