100% groene energie voor thuis

De beste stroom & gas aanbiedingen
Stap direct over
  • Groene stroom
  • Groen gas
  • Direct overstappen
Energie voor thuis

Waar wij voor staan

Nova staat voor vernieuwing, en dit laten we maar al te graag zien aan onze klanten. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Daarvoor hebben wij vier pijlers opgezet

1

Scherpe energietarieven

Geen welkomstbonus om jou naar ons toe te lokken, maar gewoon een lage vaste prijs. Bij Nova Eco krijg jij groene energie voor een eerlijke prijs.

2

Groen is ook echt groen

Wij bieden 100% groene stroom van eigen bodem aan. Daarnaast leveren we CO2-gecompenseerd gas. En dat is niet alles, want ook voor het terugleveren van opgewekte energie hebben wij een hoge vergoeding.

3

Persoonlijke service

Bij Nova eco vinden we persoonlijk contact belangrijk en staan we altijd voor jou klaar. Onze klantenservice is 7 dagen in de week beschikbaar en beantwoorden mailtjes binnen 24 uur.

4

Samen duurzaam

Willen we een verschil maken, dan moeten we dat met zijn allen doen. Daarom maken wij het mogelijk om zonnepanelen te huren, zonder eigen investering. Zo is het voor iedereen mogelijk om te besparen en bij te dragen aan een duurzame wereld.

groene stroom door windmolens

100% groene energie voor thuis

Bij Nova Eco willen we bijdragen aan een schonere wereld. Daarom is onze stroom 100% groen opgewekt door Nederlandse windmolens. Dat betekent dat er geen CO2-uitstoot en kernafval bij komt kijken. Het gas wat je van ons afneemt is CO2-gecompenseerd, waardoor jij jouw ecologische voetafdruk verkleint. Zo help je niet alleen het milieu maar ook jezelf!

Meer over groene stroom
Groene stroom uit stopcontact

Altijd de scherpste prijs met energie voor thuis

Bij Nova Energie geven wij geen eenmalige kortingen en bonussen, wel een lage energierekening zolang je klant bij ons bent. Wij maken het standaard dat jij als klant groene energie krijgt voor een eerlijke prijs. Zo weet jij waar jij als klant aan toe bent. Vul je gegevens in en bekijk vandaag nog ons scherpe tarief.

Energie afsluiten
Je woning verduurzamen met zonnepanelen

Bespaar extra door gratis zonnepanelen

Door zonnepanelen te huren bespaar je direct, zonder investering. Gratis dus, want de besparing op je energierekening is hoger dan de huur van je panelen. Huren betekent ook zorgeloos genieten, want wij regelen het onderhoud en garanderen een optimale werking. Goed geregelde energie voor thuis.

Wij werken hierin samen met de beste partners, die stuk voor stuk allemaal kwaliteit waarborgen.

Gratis zonnepanelen
Vriendenvoordeel door energie

Vriendenvoordeel met energie voor thuis

Jouw vrienden zijn ook onze vrienden. Daarom zijn ze van harte welkom om gebruik te maken van onze producten en diensten. Meedoen is heel simpel: wanneer jij jouw vriend, vriendin of familielid op de hoogte brengt van onze producten en diensten en jouw vriend wordt klant bij ons, dan ontvang jij €50,- op je rekening! Dus gewoon voordelige energie voor thuis.

Je mag zoveel mensen aanbrengen als je wilt, want zoals we al vaker hebben gezegd: Samen steken we energie in duurzaamheid.

Vraag nu jouw
energiecontract aan

Nova staat voor vernieuwing, en dit laten we maar al te graag zien aan onze klanten. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Daarvoor hebben wij vier pijlers opgezet.

Veelgestelde vragen

Energie voor thuis

Is groene stroom duurder dan grijze stroom?

Nee. Wij vinden namelijk niet dat je meer moet betalen voor energie dat bijdraagt aan een betere wereld. Bij Nova eco leveren wij 100% groene stroom afkomstig van Nederlandse windmolens, ongeacht het contract dat je kiest. Gewoon groene stroom voor de scherpste prijs.

Is het stroometiket voor elke energieleverancier hetzelfde?

ja. Elke energieleverancier geeft na afloop van ieder jaar aan waar de geleverde stroom precies vandaan kwam. Dit wordt aangetoond met een stroometiket. De berekening van het stroometiket is voor alle energieleveranciers hetzelfde en wordt gecontroleerd door de Autoriteit Consument en Markt, ook wel ACM genoemd.

Waar komt de groene stroom van Nova Energie vandaan?

Elke energieleverancier geeft na afloop van ieder jaar aan waar de geleverde stroom precies vandaan kwam. Dit wordt aangetoond met een stroometiket. De berekening van het stroometiket is voor alle energieleveranciers hetzelfde en wordt gecontroleerd door de Autoriteit Consument en Markt, ook wel ACM genoemd. Door onze nauwe samenwerking met Kikker Energie hebben we met Nova Eco al onze klanten kunnen voorzien van 100% groene stroom, waarvan 100% afkomstig van Nederlandse windmolens.

Meer weten over onze stroom? Bekijk dan ons stroometiket.

Komt er groene stroom uit mijn stopcontact?

Natuurlijk is de stroom die jij thuis verbruikt niet anders dan de stroom bij je buren. Helaas kan de netbeheerder geen andere stroomkabel naar je woning trekken. Maar doordat jij voor onze duurzame stroom hebt gekozen, draag je wel degelijk bij aan een duurzame toekomst. Want hoe meer mensen kiezen voor duurzame stroom, hoe meer de energieleveranciers verplicht zijn duurzaam opgewekte stroom te leveren en hoe groter uiteindelijk het aandeel duurzaam opgewekte stroom wordt.

Waarom is groene stroom belangrijk?

Bij het opwekken van duurzame energie komt er geen tot weinig CO2 uitstoot vrij. Hierdoor krijg je een schonere lucht en wordt de opwarming van de aarde tegen gegaan. Hierdoor krijgen de volgende generaties de kans om net zoveel van de wereld te kunnen genieten als wij kunnen. Daarnaast wordt al onze groene energie bewust opgewekt met Nederlandse windmolens. Dit zorgt er voor dat er zo min mogelijk energie verloren gaat tijdens het transport.