Start vandaag nog met duurzaam ondernemen

De beste stroom & gas aanbiedingen
Stap direct over
  • Groene stroom
  • Groen gas
  • Direct overstappen
Energielabel voor kantoren

Waar wij voor staan

Nova staat voor vernieuwing, en dit laten we maar al te graag zien aan onze klanten. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Daarvoor hebben wij vier pijlers opgezet

1

Scherpe energietarieven

Geen welkomstbonus om jou naar ons toe te lokken, maar gewoon een lage vaste prijs. Bij Nova Eco krijg jij groene energie voor een eerlijke prijs.

2

Groen is ook echt groen

Wij bieden 100% groene stroom van eigen bodem aan. Daarnaast leveren we CO2-gecompenseerd gas. En dat is niet alles, want ook voor het terugleveren van opgewekte energie hebben wij een hoge vergoeding.

3

Persoonlijke service

Bij Nova eco vinden we persoonlijk contact belangrijk en staan we altijd voor jou klaar. Onze klantenservice is 7 dagen in de week beschikbaar en beantwoorden mailtjes binnen 24 uur.

4

Samen duurzaam

Willen we een verschil maken, dan moeten we dat met zijn allen doen. Daarom maken wij het mogelijk om zonnepanelen te huren, zonder eigen investering. Zo is het voor iedereen mogelijk om te besparen en bij te dragen aan een duurzame wereld.

Energie voor ondernemers

Scherp aanbod van zakelijke energie voor ZZP’ers en MKB

Wil jij als ondernemer bijdragen aan een duurzame wereld en profiteren van een scherp energietarief? Bij ons stel je jouw zakelijke energie pakket zelf samen. Je kan hierbij kiezen voor groene stroom, CO2-gecompenseerd gas of beide. En het mooie is, de groene stroom is volledig afkomstig van windmolens op Nederlandse bodem.

Ep-adviseur geeft advies

Wat is jouw keuze voor zakelijke energie?

Bij Nova Energie heb je keuze uit een vaste looptijd en een variabele looptijd. Bij een contract met een vaste looptijd zijn de tarieven vast gedurende de looptijd van het contract. Een contract met een variabele looptijd rente is gebaseerd op het verleden.

De gemiddelde energieprijs van de afgelopen zes maanden bepaalt wat er in de nabije toekomst voor energie moet worden betaald. De leveringstarieven voor gas en elektriciteit worden daarom om de zes maanden aangepast: in januari en juli. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Een van onze energieadviseurs zullen jou vrijblijvend advies geven gebaseerd op jouw situatie.

Labelplicht bij utiliteitsgebouwen

Wanneer zakelijke energie voor ZZP’ers?

Wanneer je als ZZP’er aan het werk bent en energie nodig hebt, zal je soms de keuze moeten maken tussen particuliere en zakelijke energie. Eigenlijk is de keuze voor jou als zzp’er heel makkelijk. Hij hangt af van één vraag: gebruik je energie deels privé? Is het antwoord ja, dan kies je voor particuliere energie. Is het antwoord nee, dan kies je voor zakelijke energie. Dit lichten we toe met een voorbeeld.

Stel dat je een salon of kantoor aan huis hebt, dan kies je dus voor particuliere energie. Maar als je ergens een kantoor of werkplaats huurt, dan kies je voor zakelijke energie.

groene stroom door windmolens

100% groene stroom

Bij Nova Eco willen we bijdragen aan een schonere wereld. Daarom is onze stroom 100% groen opgewekt door Nederlandse windmolens. Dat betekent dat er geen CO2-uitstoot en kernafval bij komt kijken. Het gas wat je van ons afneemt is CO2-gecompenseerd, waardoor jij jouw ecologische voetafdruk verkleint. Zo help je niet alleen het milieu maar ook jezelf!

Meer over groene stroom
Contactgegevens

Krijg inzicht en grip op je verbruik via de app

De energie app geeft jou snel een goed inzicht van je energieverbruik. Daardoor kan je zien hoeveel je verbruikt en waar je mogelijk op kunt besparen. Zo heb jij altijd de controle in handen.
Daarnaast kan je makkelijk gegevens aanpassen wanneer dat nodig is.

Meer weten over de energie app?

Zakelijk energie aanvragen voor je bedrijf

 

Veelgestelde vragen

Over zakelijke energie

Is groene stroom duurder dan grijze stroom?

Nee. Wij vinden namelijk niet dat je meer moet betalen voor energie dat bijdraagt aan een betere wereld. Bij Nova eco leveren wij 100% groene stroom afkomstig van Nederlandse windmolens, ongeacht het contract dat je kiest. Gewoon groene stroom voor de scherpste prijs.

Waar komt de groene stroom van Nova Energie vandaan?

Elke energieleverancier geeft na afloop van ieder jaar aan waar de geleverde stroom precies vandaan kwam. Dit wordt aangetoond met een stroometiket. De berekening van het stroometiket is voor alle energieleveranciers hetzelfde en wordt gecontroleerd door de Autoriteit Consument en Markt, ook wel ACM genoemd. Door onze nauwe samenwerking met Kikker Energie hebben we met Nova Eco al onze klanten kunnen voorzien van 100% groene stroom, waarvan 100% afkomstig van Nederlandse windmolens.

Meer weten over onze stroom? Bekijk dan ons stroometiket.

Waarom is groene stroom belangrijk?

Bij het opwekken van duurzame energie komt er geen tot weinig CO2 uitstoot vrij. Hierdoor krijg je een schonere lucht en wordt de opwarming van de aarde tegen gegaan. Hierdoor krijgen de volgende generaties de kans om net zoveel van de wereld te kunnen genieten als wij kunnen. Daarnaast wordt al onze groene energie bewust opgewekt met Nederlandse windmolens. Dit zorgt er voor dat er zo min mogelijk energie verloren gaat tijdens het transport.

Welke informatie staat er op het uitgebreide energielabel?

Het uitgebreide energielabel bevat gegevens over de energieprestatie, waaronder de energielabelklasse, het primair fossiel energiegebruik in kWh/m2 per jaar, het aandeel hernieuwbare energie, de oververhitting in de zomer en de warmtebehoefte van de woning. Naast de kenmerken van de woning waarvan de energieprestatie op berekend is, zoals isolatie en installaties, bevat het label ook een adviesrapport. In dit adviesrapport kan je in één oogopslag zien welke maatregelen jouw woning naar een hogere index klasse leiden.

Wat heeft het nieuwe energielabel voor voordelen?

Het energielabel zal in de eerste plaats een betere bepaling van de energieprestatie geven. Daarnaast geeft het label de mogelijkheden om het comfort te verhogen en energiekosten te verlagen. Tot slot is een nieuw energielabel verplicht bij verkoop en verhuur van woningen en utiliteitsgebouwen.