Check hier je energielabel

Check hier het energielabel van alle panden in Nederland.
Energielabel checken
  • Binnen enkele seconden
  • Woningen
  • Bedrijfspanden
Energielabel verbeteren
Zelf energielabel berekenen tool

Energielabel checken

Het checken van je huidige energielabel is heel simpel. Vul via onze gratis tool je postcode en adres in. Je krijgt direct een nieuwe pagina te zien met het huidige energielabel van je woning. Het kan zijn dat je nog geen energielabel hebt. Wanneer je een woning gaat verkopen of verhuren dien je dus een nieuw energielabel aan te vragen. Dit kan snel en goedkoop bij Nova Eco.

Let op: het is geen officiële status. Je kunt deze gegevens dan ook niet gebruiken bij bijvoorbeeld een woningoverdracht.

Energielabel checken

Energielabel checken

Controleer het energielabel van alle panden in Nederland.

Energielabel check
Check gemakkelijk het energielabel van panden in heel Nederland
Zwarte zonnepanelen op het dak

Aan de slag met je energielabel

Ben je niet tevreden met je huidige energielabel? Dan is het tijd om je pand te gaan verduurzamen om een hoger label te krijgen. Een hoger energielabel verhoogt namelijk de waarde van je pand. Daarnaast zorgt een hoog energielabel voor een lagere energierekening en kent een hoger wooncomfort.

 

Energielabel verbeteren
Energielabel aanvragen 2022

Goedkoop energielabel aanvragen voor je woning of bedrijf

Een nieuw energielabel kun je natuurlijk via ons aanvragen. Dit kan zowel particulier als zakelijk. Ben je op zoek naar een nieuw of hoger energielabel? Vul dan in het formulier hieronder je gegevens in en wij plannen direct een afspraak met je in.

Een energielabel bij ons kost gemiddeld €285,- incl btw. Na jouw aanvraag gaan wij direct aan de slag voor het maken van een afspraak. Meestal heb je je energielabel al binnen 2 weken, soms zelfs binnen één week.

Onze energieadviseur neemt de kenmerken van de woning op, waaronder de afmetingen van de woning, aanwezige isolatie en installaties als: een warmtepomp en zonnepanelen. Op basis hiervan wordt berekend hoeveel energie er nodig is voor het verwarmen van de woning, het verwarmen van water, ventilatie en koeling. Zo wordt het label nauwkeuriger en is het mogelijk om verbetermogelijkheden op maat aan te bieden. Tot slot komen aanbevelingen voor een betere verduurzaming ook op het nieuwe label te staan.

Een nieuw of hoger energielabel aanvragen?

Vraag vrijblijvend offerte aan. Binnen 2 minuten geregeld.