Energielabels voor jouw vastgoed

Heb je energielabels nodig voor jouw woningen?
Meer informatie
  • Inzichtelijk rapport
  • Snel geregeld
  • Voor vastgoedbeheerders
Energielabel bij Nova Eco

Energielabels voor je vastgoed

Voor onze vaste opdrachtgevers mogen we regelmatig hun portefeuilles voorzien van energielabels. Deze verschillende panden bestaan niet alleen uit woningen, maar ook uit winkelpanden en kantoorpanden. Door deze panden in één keer op te nemen kunnen we ook een mooie combinatieprijs aanbieden. Op deze pagina vind je alle informatie over de voordelen en mogelijkheden van Nova Eco bij het leveren van energielabels aan vastgoedportefeuilles.

Boete energielabel kost geld

Wat is portefeuille korting?

Portefeuille korting krijg je als je voor meerdere panden tegelijk een energielabel aanvraagt. De exacte hoogte van de portefeuille korting is afhankelijk van het aantal panden, de grootte van de panden en de locatie waar deze panden zijn gevestigd. Wij kunnen hier dus geen exacte korting noemen, maar als je het onderstaande formulier invult, maken wij vrijblijvend een scherpe offerte op maat met een mooie korting voor jouw portefeuille aanvraag.

Energieadviseur bespreekt kosten van een energielabel

Hoe een portefeuille opname eruit ziet

In de meeste gevallen loopt de opdrachtgever zelf mee met onze adviseur om in elk pand toegang te verlenen. De aanwezigheid tijdens de inspectie is overigens niet verplicht, zolang het pand maar volledig toegankelijk is voor de energie adviseur. De energieadviseur moet bij de opname kijken naar het type isolatie, het type glas, welke installaties aanwezig zijn en welk soort verlichting aanwezig is. Na de opname heeft de adviseur 5 werkdagen om alles uit te werken.

Is er spoed bij het opleveren van het energielabel, bijvoorbeeld omdat de overdracht van het pand eerder is? Dan kan je dit bij ons aangeven. Wij zullen dan naar de mogelijkheden kijken om het energielabel eerder te leveren. Hier zitten overigens geen extra kosten aan verbonden.

Energielabel C voor kantoren

Wat zijn de voordelen van Nova Eco

Doordat onze energieadviseurs door heel Nederland gevestigd zijn, kunnen we iedere locatie in Nederland voorzien van een energielabel. Daarnaast hebben we een groot team aan adviseurs waardoor we de inspectie snel kunnen uitvoeren. Ben je van plan om na het energielabel te verduurzamen? Geef dit dan bij ons aan. Wanneer je via Nova Eco een verduurzamingsproject aan gaat, krijg je een flinke korting! Ten slotte staan we altijd garant voor een tevreden klant.

Energielabel aanvragen
Energielabel aanvragen 2023

Energielabels aanvragen voor mijn portefeuille

Bij Nova Eco heb je jouw energielabel snel en gemakkelijk geregeld. Het aanvraagformulier heb je binnen 2 minuten ingevuld. Vervolgens krijg je binnen enkele ogenblikken al een offerte op maat. Mocht je nog met vragen zitten voordat je een aanvraag wilt indienen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zullen jou voorzien van antwoorden en indien nodig begeleiden in het aanvraagproces.

Vraag vrijblijvend een energielabel aan vooral jouw vastgoed

Wees er op tijd bij en regel voor een energielabel voor jouw panden. Je kan hier vrijblijvend een offerte aanvragen voor een woning.

Veelgestelde vragen

Over vastgoed & energielabels

Wat kost een energielabel?

De kosten worden verdeeld door een aantal factoren. Het ligt natuurlijk aan de M² van je woning en aan wat voor woning je hebt.

  • Bij Nova Eco beginnen de kosten van een energielabel voor particuliere aanvragen vanaf €260,-.
  • Bij Nova Eco beginnen de kosten van een energielabel voor zakelijke aanvragen vanaf €550,-.

Wat is portefeuille korting?

Portefeuille korting krijg je als je voor meerdere panden tegelijk een energielabel aanvraagt. De exacte hoogte van de portefeuille korting is afhankelijk van het aantal panden, de grootte van de panden en de locatie waar deze panden zijn gevestigd.

Wanneer kom ik aanmerking voor portefeuille korting?

Je komt in aanmerking voor portefeuille korting wanneer je voor meerdere panden tegelijk energielabels wilt aanvragen. Dit kan heel simpel via ons contactformulier.

Moet ik verplicht aanwezig zijn bij de opname van mijn portefeuille?

De aanwezigheid tijdens de inspectie is niet verplicht, zolang het pand maar volledig toegankelijk is voor de energie adviseur.

Hoe hoog is de portefeuille korting?

De exacte hoogte van de portefeuille korting is afhankelijk van het aantal panden, de grootte van de panden en de locatie waar deze panden zijn gevestigd.

Hoe gaat de opname van een portefeuille in zijn gang?

In de meeste gevallen loopt de opdrachtgever zelf mee met onze adviseur om in elk pand toegang te verlenen. De aanwezigheid tijdens de inspectie is overigens niet verplicht, zolang het pand maar volledig toegankelijk is voor de energie adviseur. De energieadviseur moet bij de opname kijken naar het type isolatie, het type glas, welke installaties aanwezig zijn en welk soort verlichting aanwezig is.