Voor woningeigenaren ISDE

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing voor woningeigenaren
Meer informatie
  • Alle informatie
  • Isolatie
  • Woningeigenaren
energielabel aanvragen

Voorwaarden per maatregel door het RVO

Om in aanmerking te komen met de ISDE-regeling moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Elke maatregel heeft weer zijn eigen voorwaarden. Hieronder vind je de maatregelen die je kunt nemen om gebruik te kunnen maken van de ISDE-regeling.

Stappenplan

Wil je goed voorbereid zijn op het indienen van een subsidieaanvraag? Doorloop dan eerst even het stappenplan. In het stappenplan lees je een aantal eenvoudige stappen wat je kunt doen zodat je de subsidieaanvraag inzichtelijk en goed kan afronden.

Het stappenplan

Bereken jouw subsidie

Wij hebben een financiƫle rekentool beschikbaar gesteld zodat je een indicatie kan krijgen van de mogelijke subsidie. Alle maatregelen die vallen onder de ISDE regeling zijn er in terug te vinden. Let op: aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Bereken jouw subsidie

Aanvragen subsidie

Ben je bekend met alle mogelijkheden en voorwaarden van de maatregelen? Heb je het stappenplan doorgenomen en heb je alle documenten paraat? Dan kun je meteen jouw aanvraag doen.

 

Direct aanvragen

Na je aanvraag

Wanneer je de aanvraag hebt ingediend via het eLoket, wordt deze direct in behandeling genomen. Via het eLoket kan je de status van de aanvraag volgen. Meer dan 80% van de aanvragen worden binnen 8 weken afgehandeld.

Wordt de aanvraag goedgekeurd, dan krijg je een beslissing per post. Hierin staat welk bedrag je krijgt. Je ontvangt de subsidie maximaal 1 week na de beslissing.

Let op: Het kan zijn dat je een aanvraag hebt gedaan en dat daarna iets wijzigt. Bijvoorbeeld jouw e-mailadres of bankrekeningnummer. Geef dit soort veranderingen zo snel mogelijk door via het contactformulier.

 

 

Naar jouw aanvraag