Over Nova Eco Energie in duurzaamheid

Een duurzaam Nederland binnen handbereik
Meer over Nova Eco
  • Groene stroom & gas
  • Unieke energielabels
  • Verduurzamingsprojecten
Je woning verduurzamen met zonnepanelen
Groene stroom en gas bij Nova Eco

Samen naar een duurzaam Nederland

Nova Eco is sinds het begin van 2020 actief in verduurzaming. Hierbij spelen we in op groene energie en het verduurzamen van jouw woning. Met de klimaatverandering en regelementen vanuit de overheid proberen wij Nederland zo “groen” mogelijk te maken. Wij maken gebruik van de meest groene energie, namelijk windenergie. Onze energie wordt volledig opgewekt door Nederlandse windmolens.

Nova Eco is opgericht om de behoefte te vervullen op het gebied van woningverduurzaming. Met onze website proberen we het zo transparant en inzichtelijk mogelijk te maken. Wij stellen het gemak van jou als consument centraal en zullen er alles aan doen om jouw wensen zo goed mogelijk te vervullen, zonder dat jij er als klant veel werk voor moet doen.

Zonnepanelen met een familie

De Nova missie

Nova Eco wil in 2030 marktleider zijn op het gebied van woningverduurzaming. Hierbij ondersteunen we een groot deel van Nederland bij de verduurzaming van hun woning of bedrijf. Daarom willen we ook bekend staan als een bedrijf die vraag en aanbod samenbrengt in de duurzaamheidsmarkt.

Wij leveren energie aan jou als consument en aan bedrijven die graag groen willen worden. Naast het leveren van groene stroom en gas willen wij woningen en bedrijven verduurzamen door middel van verduurzamingsprojecten. Hierbij brengen wij jou als klant in contact met een oprechte, ervaren vakman.

Ten slotte bieden we ook het labelen van woningen aan. Dit creëert inzicht en bewustzijn in de uitstoot van jouw woning, bij het labelen van jouw woning vind je ook een overzicht waarin je kan zien waarin je jouw woning kan verbeteren. Met als doel, besparen op de energierekening en de CO2-uitstoot te verminderen. Wij geloven namelijk dat we met ons allen een duurzaam Nederland kunnen bouwen.

De Eco visie

Wij geloven er in dat de huishoudens in Nederland in 2030 voor 45% de CO2-uitstoot hebben verminderd. Dat komt al gauw neer op 7,5 megaton CO2-uitstoot wat wordt bespaard. Naast particuliere vermindering zien wij ook een groene toekomst bij bedrijfs- en kantoorpanden.

Wij vinden dat de kracht van duurzaamheid binnen bedrijven de afgelopen enorm is toegelopen en dit moet worden doorgepakt. Sinds 2015 zien wij een dalende trend in CO2-uistoot van bedrijven, wij verwachten dat deze trend zich zo voortzet met nog grotere stappen. Wij dragen graag bij aan dit proces. Dit doen wij door zowel particulier als zakelijk te informeren en ondersteunen in duurzaamheidsprojecten.

Subsidie voor isolatie controleren

Jij als klant

Jij als klant staat bij ons op nummer één. Daarom zijn wij dagelijks bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de website. We houden dagelijks de energiemarkt in de gaten om jou de beste prijs te bieden als het gaat om groene stroom en gas.

Bij vragen of opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen. Zo kunnen we er alles aan doen om jouw wensen te vervullen op het gebied van woningverduurzaming. Mis je wat op onze website? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor je aan de slag.

 

Energieadviseur
bij Nova Eco

Ben jij erkend energieadviseur en ben je op zoek naar werk? Je kan je bij ons gratis aanmelden en je krijgt direct een klus.

Gratis aanmelden

Verduurzamingspartner
bij Nova Eco

Heb jij een bedrijf of organisatie in de verduurzaming en ontvang je graag meer unieke aanvragen? Meld je dan gratis aan bij Nova Eco en krijg direct een gratis bedrijfsprofiel.

Ontvang je klus

Energielabel aanvragen
voor je woning?

Vraag vrijblijvend een energielabel aan voor jouw woning. Wij sturen je direct een offerte op. Ga je akkoord, plannen we direct een afspraak in met de energieadviseur.

Offerte aanvragen
Ep-adviseur geeft advies