Partner worden bij Nova Eco

Word partner en ontvang direct aanvragen in jouw regio
Word partner
  • Voor energieadviseurs
  • Verduurzamingsexperts
  • Makelaars
Energielabel particulier 2022

Gratis aanmelden als partner

Meer aanvragen, klussen of afspraken voor jouw bedrijf.

EP-adivseur controleert het energielabel

Versterk je netwerk

Ben je op zoek naar meer klussen, of is je agenda te leeg? Dan nemen we je graag bij ons netwerk. Door de grote veranderingen in de markt waarin wij zitten is de vraag enorm geworden. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe partners die deze aanvragen op kunnen pakken. Je komt niet alleen met ons in contact maar ook andere bedrijven in de verduurzamingswereld.

Ben je energieadviseur, vakman in de verduurzaming of een makelaar. Sluit je dan vrijblijvend bij ons aan en versterk je bedrijf.

Wat je kan verwachten

Bij Nova Eco staat duurzaamheid centraal. Dat laten we ook graag terugkomen in onze samenwerkingen. Daarom gaan we met onze energieadviseurs, vakmannen en makelaars voor een langdurige samenwerking. Hierbij staan transparantie, gelijkwaardigheid en resultaat behalen hoog in het vaandel.

Ook heb je het voordeel dat je zelf baas bent over je eigen agenda. Je bepaald namelijk zelf welke aanvragen je accepteert.

Meld je vrijblijvend aan als partner


Kom in contact met nieuwe klanten en versterk je netwerk.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil mij aanmelden als*

Veelgestelde vragen

Hoe veel aanvragen krijg ik als energieadviseur?

Het ligt aan de regio waarin jij werkt. Geef daarom aan wat jouw werkgebied is dan zorgen wij voor genoeg aanvragen bij jou in de buurt.

Is aanmelden bij Nova Eco gratis?

Ja! Jij als ondernemer kan jouw bedrijf gratis aanmelden. Jouw bedrijf krijgt een bedrijfsprofiel en er zijn pas kosten wanneer jij een lead krijgt en/of een sale maakt.

Is het een probleem dat ik geen website heb?

Nee. Dat is geen enkel probleem. Van ons krijg je een bedrijfsprofiel waardoor bezoekers alsnog relevante informatie over jouw bedrijf kunnen vinden. Voor de services die wij leveren hoef je alleen maar een email en telefoonnummer te hebben zodat zowel wij van Nova Eco, als de potentiële klant contact met jou op kunnen nemen.

Wanneer komen er kosten bij kijken?

Bij Nova eco kom je als bedrijf niet voor verrassingen te staan. Ook willen we een samenwerking waar we als Nederlandse economie van groeien. Daarom heb je bij ons alleen marketingkosten wanneer jij een extreem warme lead krijgt. Hieronder staan de twee kostenposten:

  • Wanneer jij een extreem warme lead krijgt, betaal je daar een vast bedrag voor. Zo weet jij als bedrijf wat jij per lead kwijt bent. Een erg zuiver en transparant systeem zodat jij het overzicht hebt.

Al bij al is het dus een erg transparant systeem die veel overzicht brengt.

Waar kan ik een overzicht vinden van de aanvragen?

Wanneer jij ingelogd bent met jouw bedrijf, kom je op het bedrijfsprofiel terecht. Hier kan je alle informatie vinden zoals aanvragen, reviews, facturen en nog veel meer.